Order- & kundtjänstmedarbetare

Hardford har sedan starten 1988 utvecklat starka varumärken och private labels inom kosmetik, hud- och hudvård. Vi arbetar nära våra kunder och erbjuder marknaden kvalitativa och innovativa produkter. Vi har alltid ett passionerat förhållningssätt till det vi gör.

Hardford AB har huvudkontor, utvecklingslaboratorium och tillverkning i Linköping samt försäljningskontor i Linköping och Malmö. Den egna fabriken är väl rustad och erbjuder fyllning emballering och tillverkning av hud-, hår- och kroppsvårdsprodukter. Hardford är även en komplett partner för kunder som önskar lägga ut sin logistik och lagerhållning.

Om tjänsten

Vi söker nu en Order- & kundtjänstmedarbetare med stort engagemang och driv till Hardford i Linköping. Hardford letar efter en person som kan och vill göra skillnad och öka vår servicenivå mot våra kunder. På Hardford strävar man ständigt efter att utvecklas och bli bättre. Varje individ sätter målet och styr sin utveckling vilket skapar stort utrymme för att kunna forma sin egen vardag. För att trivas i en sådan miljö förutsätts det att man tar eget ansvar och har en positiv attityd, att kunna se utmaningar som möjligheter till förbättring.

Huvudsakliga Arbetsuppgifter

– Hantera hela orderflödet från registrering av order till fakturering.
– Leveransbevakning, se till att kunderna får sina leveranser enligt vad vi bekräftat.
– Uppdatera kund och artikelindata i vårt affärssystem.
– Fungera som säljarnas förlängda arm internt och externt genom att t.ex. säkerställa orderstock mot kundens prognos.
– Proaktivt arbeta med att utveckla vår kundtjänst för att skapa kundvärde.
– E-handel: svara i telefon, mejl, bekräfta leveranser, reklamationer, hålla koll på olika kampanjer, spåra leveranser.

Vi söker dig som

Har minst gymnasiekompetens, alternativt relevant yrkesutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet av orderhantering är det ett plus. Har goda datorvanor i Officepaketet, framförallt i excel. Det är också starkt meriterande om du har arbetat i affärssystemet M3.

För att lyckas i rollen bör du ha en hög ambitionsnivå och ett genuint intresse av att arbeta i en föränderlig miljö där prioriteringar snabbt förändras. Du kommer att ha många externa och interna kontakter samt samarbeta tätt med sälj-, planering-, lager- och produktionsavdelningen vilket ställer krav på din kommunikativa förmåga.

Vidare ser vi dig som affärsmässig, driven och duktig på att arbeta strukturerat. Att vara flexibel, hög servicenivå och lösningsfokuserad ser vi som en självklarhet.

Ansök

I denna rekrytering samarbetar vi med Sententia Rekrytering & Konsult AB. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Jan Hellström via jan.hellstrom@sententia.se eller Johanna Johansson via johanna.johansson@sententia.se. Vi kommer arbeta löpande med urvalet så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är dock den 2 maj.

Välkommen!